Telekomunikacijski sustavi i usluge

RADIO UREĐAJI I SUSTAVI

Poster-11

REPETITORI BAZNIH STANICA

BS2000 serija baznih stanica dizajnirana je za VHF i UHF frekvencijski pojas, dvosmjernu govornu i podatkovnu komunikaciju. BS2000 serija baznih stanica ima primjenu u različitim frekvencijskim pojasima od 68-88, 136-174 i 335-470 MHz te za rad u kontinuitetu pod grubim klimatskim uvjetima. Izlazna snaga: 5-40 vata (W), opcijski: 100 vata (W).

Sami dizajn BS2000 bazne stanice je modularan a kućište je napravljeno da uskladišti različite vrste modula poput primopredajnika, I/O sučelja, jedinica za napajanje i kontrolnih jedinica što BS2000 seriju čini kao vrlo svestranu.

Ovi repetitori baznih stanica dolaze u više varijanti i to kao robusna kućišta (IP54) za montiranje na zid, ili kao "19'' Rack" varijanta za montiranje u ormar uz opciju udaljenog praćenja što ih čini idealnim za primjenu u izoliranim područjima.

BS2000 može biti konfigurirana da zadovolji različite korisničke zahtjeve kao što je frekvencijski pojas, način rada, rad u simplex/duplex modu, kao signalizacijski sustav, za prijenos govora ili podataka ili njihovim kombiniranjem, kao jedinica za napajanje/UPS ili kao izvor izlazne snage.

Bazne stanice
Developed by: Tekonet d.o.o.